Vikiliks otkriva: Slobodan Milošević je mrtav!

Izvor: Njuz.net, 01.Dec.2010, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vikiliks otkriva: Slobodan Milošević je mrtav!

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeVikiliks otkriva i da je Milošević u stvari sahranjen na groblju u Požarevcu

Vikiliks, 1. decembar 2010, (Be92, Njuz) - Nakon niza senzacionalnih saznanja objavljenih na sajtu Wikileaks.org, danas je iz poverljive dokumentacije procurelo i da je bivši predsednik Jugoslavije i SPS-a Slobodan Milošević umro još marta 2006. godine. Ova informacija do Vikiliksa došla je preko jedne depeše >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << koju je uputio Miloševićev najbliži prijatelj i saradnik Ričard Holbruk.
Nakon saznanja da je premijer Italije Silvio Berluskoni šarlatan koji priređuje zabave sa mladim devojkama bez prisustva svoje žene i da nije mnogo ozbiljan političar, te da ministar inostranih poslova Vuk Jeremić nije pozvao Srbe s Kosova da izađu na izbore uprkos tome što je obećao da ih neće pozvati, ovo saznanje je dodatno uzdrmalo srpsku i svetsku javnost.
Osim informacije da je Milošević mrtav, kroz razna dokumenta sledi da je najverovatnije umro od srca, a šta je tačan razlog za prestanak rada ovog vitalnog organa još nije poznato. Moguće je da se radi o istovremenom otkriću tople vode koje je koincidiralo s datumom njegove smrti.
 
Politički analitičar i profesor Predrag Simić ocenjuje da ova informacija za njega ne predstavlja preterano iznenađenje, ali da bi mogla da utiče na rad suda u Hagu i na eventualno prekrajanje istorije.
 
- Nije isključeno - dodao je Simić - da preko Vikiliksa saznamo i da je ubijen preminuli premijer Zoran Đinđić, što bi moglo dovesti do domino efekta u svetskim diplomatskim krugovima. Recimo, mogli bismo doći do informacije i da je Kim Il Sung zapravo odavno mrtav ili da je Adolf Hitler izvršio samoubistvo.
Pavle Ćosić
Pogledaj vesti o: Wikileaks

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.