Poslušajte Vikiliks sambu

Izvor: Blic, 12.Dec.2010, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte "Vikiliks sambu"

Najčešće spominjana internet stranica poslednjih dana, Vikiliks, inspirisala je grupu autora “Sonik Disobedijensa” da naprave pesmu ‘Vikiliks samba’ koja je postala pravi hit na “You Tube” stranici .

Zaraznu pesmu, koja se bazira na zvukovima sambe, osmislila je grupa "Sonik Disobedijens” (Zvučna neposlušnost), što je potpuno u skladu sa anarhističkom i pobunjeničkom ideologijom Vikiliksa, pa i ne čudi da je ova audiovizualna posveta odmetnicima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje predvodi Džulijan Asanž, našla veliki broj obožavalaca.

U tekstu 'Vikiliks sambe’ spominju se generalni sekretar UN-a, Ban Ki Mun, Betmen i Robin, Hitler i Angela Merkel, a u spotu se pojavljuju svi od Vladimira Putina preko afričkog diktatora Roberta Mugabea, do neizbežne Hilari Klinton.

Na internet stranici grupe Sonik Disobedijens možete pronaći i njihov debitantski rad, pesmu ne temu izlivanja nafte u Meksičkom zalivu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poslušajte "Vikiliks sambu"

Izvor: S media, 13.Dec.2010, 12:39

Najčešće spominjana internet stranica poslednjih dana, Vikiliks, inspirisala je grupu autora “Sonik Disobedijensa” da naprave pesmu ‘Vikiliks samba’ koja je postala pravi hit na “You Tube” stranici ...Zaraznu pesmu, koja se bazira na zvukovima sambe, osmislila je grupa “Sonik Disobedijens”...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.