Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jun.2013, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo suđenje vojniku Meningu za snabdevanje Vikiliksa

Na početku suđenja američkom vojniku Bredliju Meningu koji se tereti za odavanje vojnih tajni koje je kasnije objavio internet sajt Vikiliks, tužilaštvo ga je okarakterisalo kao 'drsku i oholu' osobu, dok je odbrana istakla da se radi o naivnom mladom čoveku koji je hteo da ukaže na ljudsku cenu u ratovima u Iraku i Avganistanu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Počelo suđenje vojniku Meningu zbog "Vikiliksa"

Izvor: Blic, 03.Jun.2013

Na početku suđenja američkom vojniku Bredliju Meningu (25) koji se tereti za odavanje vojnih tajni koje je kasnije objavio internet sajt Vikiliks, tužilaštvo ga je okarakterisalo kao "drsku i oholu" osobu, dok je odbrana istakla da se radi o naivnom mladom čoveku koji je hteo da ukaže na ljudsku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.