Džulijan Asanž optužen u SAD, optužnica otkrivena slučajno

Izvor: N1 televizija, 16.Nov.2018, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džulijan Asanž optužen u SAD, optužnica otkrivena "slučajno"

Džulijan Asanž, osnivač sajta Vikiliks, koji je 2010. godine objavio brojne tajne američke dokumente, optužen je u SAD-u, objavio je Vikiliks.

Tužioci su neoprezno, u okviru drugog slučaja, otkrili postojanje te optužnice koja je trebalo da bude tajna, navela je ta organizacija.

Tačna priroda tačaka optužnice protiv Asanža nije za sada poznata.

Na Tviteru je Vikiliks napisao: "Američko ministarstvo pravosuđa otkriva 'slučajno' postojanje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << tajnih tačaka optužnice ili planova o takvim tačkama optužnice protiv direktora Vikiliksa Džulijana Asanža, u onome što se čini greška u kopiranju i spajanju u drugom slučaju, koji se istražuje u istočnom okrugu Virdžinije".
Pogledaj vesti o: Wikileaks

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.