Džejms Bond dobio 6 miliona dolara samo zbog jedne stvari

Izvor: B92, 26.Apr.2015, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Džejms Bond" dobio 6 miliona dolara samo zbog jedne stvari

Nakon što su u javnost dospeli mejlovi kompanije Sony, objavljeni na Vikiliks stranici, neke su stvari šokirale javnost. Između ostalih to je i sponzorski honorar Danijela Krejga.

Više od 17 hiljada mejlova i poverljivih dokumenata objavljeno je na stranici Vikiliks, a među njima je bio i podatak o dobrom poslu kojeg je Danijel Krejg sklopio sa Sonyjem.

Naime, aktuelni Džejms Bond, dobio je od kompanije Sony šest miliona dolara samo da koristi njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mobilni telefon u najnovijem filmu o tajnom agentu.

Nisu ni producenti novog filma o Džejmsu Bondu ostali kratkih rukava, iz prepiske se moglo saznati kako je vlada Meksika platila 20 miliona dolara kako bi se Meksiko u filmu spominjao u pozitivnom kontekstu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.