Asanž će putem video linka govoriti na Generalnoj skupštini UN

Izvor: Vostok.rs, 26.Sep.2012, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asanž će putem video linka govoriti na Generalnoj skupštini UN

26.09.2012. -

Osnivač internet resursa Vikiliks, Džulijan Asanž, planira da putem video linka govori na marginama Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

On se nalazi u ambasadi Ekvadora u Londonu. Misija Ekvadora pri Ujedinjenim nacijama insistira, da za vreme razmatranja slučaja osnivača Vikiliksa, on sam, uz ministra spoljnih poslova zemlje, Rikarda Patina, bude u mogućnosti da govori.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs <<
Ekvador je 15 avgusta dao azil Asanžu. On ne sme da napusti teritoriju ambasade u Londonu, jer bi ga britanska policija uhapsila i poslala u Švedsku.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Asanž proglašen za smrtnog neprijatelja SAD

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Sep.2012, 09:57

Američka vojska označila je osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža za neprijatelja države, proističe iz nedavno objavljenih dokumenata obaveštajne službe američkog ratnog vazduhoplovstva, javili su australijski mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.