Izvor: SrbijaNet.rs, 21.Avg.2010, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povučena tužba za silovanje protiv osnivača Vikiliksa

Švedsko tužilaštvo povuklo je danas nalog za hapšenje Džulijana Asanža, osnivača veb sajta za objavljivanje poverljivih snimaka i izveštaja Vikiliks, pošto je ranije danas saopštilo da je optužen za silovanje i uznemiravanje. U saopštenju kancelarije tužilaštva, objavljenom na njenoj Internet stranici,

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osnivač Vikiliksa optužen za silovanje

Izvor: Radio 021, 21.Avg.2010

Džulijan Asanž, osnivač veb sajta za objavljivanje poverljivih snimaka i izveštaja Vikiliks, optužen je u Švedskoj za silovanje i uznemiravanje, saopštila je danas kancelarija državnog tužioca te zemlje.

Nastavak na Radio 021...

Povučena tužba za silovanje protiv osnivača Vikiliksa

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2010

Švedsko tužilaštvo povuklo je danas nalog za hapšenje Džulijana Asanža, osnivača veb sajta za objavljivanje poverljivih snimaka i izveštaja Vikiliks, pošto je ranije tokom dana saopštilo da je optužen za silovanje i uznemiravanje...U saopštenju kancelarije tužilaštva, objavljenom na njenoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Mr. WikiLeaks-a optužuju za silovanje

Izvor: Deutsche Welle, 22.Avg.2010, 14:05

Džulijen Asanž, osnivač sajta WikiLeaks može da odahne. Švedsko javno tužilaštvo povuklo je nalog za hapšenje. Ispostavilo se da su nedavne optužbe na račun Asanža za seksualno zlostavljanje - neistinite.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.