Ako Srbija ne uđe u EU biće pakao

Izvor: B92, 05.Sep.2011, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako Srbija ne uđe u EU biće pakao

Beograd -- Prema depešama američkih diplomata, koje je objavio Vikiliks, slovenački premijer izjavio da će biti pakao ako Hrvatska uđe u EU, a Srbija bude izostavljena.

Kako prenosi "Blic", Borut Pahor je to rekao pri poseti senatora Vojnovića i Šejhina Sloveniji

Prema podacima objavljenim na Vikiliksu, koje prenosi "Blic", slovenački ministar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << inostranih poslova Samuel Žbogar je rekao senatorima da je srpska vlada zabrinuta da bi Srbija mogla da izgubi zamah na putu evroatlantskih integracija ako na vlast dođe druga vlada.

Žbogar je nazvao sadašnju (Cvetkovićevu) vladu naprednom, ali je istakao da je neizvesno koliko će još moći da se održi na vlasti.

Sajt Vikiliks Džulijana Asanža objavio je novu seriju tajnih depeša iz ambasada širom sveta. Depeše sa dosad najsvežijim datumima jednim delom se odnose i na dešavanja u Srbiji. Osim ove, "Blic" je preneo i depešu o Jovanki Broz.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.