UHVAĆENI NA DELU: Pohapšeni pljačkaši zlatare u Vrnjačkoj Banji

Izvor: Kurir, 11.Feb.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆENI NA DELU: Pohapšeni pljačkaši zlatare u Vrnjačkoj Banji

KRALJEVO - Policija iz Vrnjačke Banje uhapsila je jednu punoletnu osobu dok je protiv jednog maloletnika podnela krivičnu prijavu zbog krađe u jednoj zlatari u tom gradu.

U saopštenju Policijske uprave u Kraljevu se navodi da su uhapšeni V. V. (20) iz Vrnjačke Banje i jedan maloletnik, a da je hapšenje obavljeno odmah posle pljačke zlatare iz koje su od radnice na silu oduzeli nakit.

Za V. V. je odredjen pritvor dok je protiv maloletnika podneta krivična prijava.

Autor: Beta,Foto: Profimedia

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pokušali da opljačkaju zlataru, pa odmah uhapšeni

Izvor: Blic, 11.Feb.2016

Policija iz Vrnjačke Banje uhapsila je jednu punoletnu osobu dok je protiv jednog maloletnika podnela krivičnu prijavu zbog krađe u jednoj zlatari u tom gradu, saopšteno je danas...U saopštenju Policijske uprave u Kraljevu se navodi da su uhapšeni V. V. (20) iz Vrnjačke Banje i jedan maloletnik,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.