Žena poginula na pešačkom prelazu u Čačku

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2016, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena poginula na pešačkom prelazu u Čačku

Čačanska policija saopštila je da je šezdesetdevetogodišnja žena iz Čačka poginula danas na pešačkom prelazu u Ulici Dragiše Mišovića u tom gradu.

Na nju je kolima naleteo šezdesetogodišnji muškarac iz Vrnjačke Banje dok je prelazila obeleženi pešački prelaz i protiv njega će biti podneta krivična prijava, navodi se u saopštenju.

Uviđaj su obavili zamenik osnovnog javnog tužioca u Čačku i policija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena pokošena na pešačkom

Izvor: Mondo, 10.Feb.2016

Čačanska policija saopštila je da je žena (69) iz Čačka poginula danas na pešačkom prelazu u Ulici Dragiše Mišovića u tom gradu...Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba..Na nju je kolima naleteo šezdesetogodišnji muškarac iz Vrnjačke Banje dok je prelazila obeleženi pešački prelaz i protiv...

Nastavak na Mondo...

Žena poginula na pešačkom prelazu

Izvor: Radio 021, 10.Feb.2016

Čačanska policija saopštila je da je šezdesetdevetogodišnja žena iz Čačka poginula na pešačkom prelazu u Ulici Dragiše Mišovića u tom gradu...Na nju je kolima naleteo šezdesetogodišnji muškarac iz Vrnjačke Banje, dok je prelazila obeleženi pešački prelaz i protiv njega će biti podneta...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.