Žena pokošena na pešačkom

Izvor: Mondo, 10.Feb.2016, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena pokošena na pešačkom

Čačanska policija saopštila je da je žena (69) iz Čačka poginula danas na pešačkom prelazu u Ulici Dragiše Mišovića u tom gradu.

Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Na nju je kolima naleteo šezdesetogodišnji muškarac iz Vrnjačke Banje dok je prelazila obeleženi pešački prelaz i protiv njega će biti podneta krivična prijava, navodi se u saopštenju.

Uviđaj su obavili zamenik osnovnog javnog tužioca u Čačku i policija.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UHVAĆENI NA DELU: Pohapšeni pljačkaši zlatare u Vrnjačkoj Banji

Izvor: Kurir, 11.Feb.2016, 12:28

KRALJEVO - Policija iz Vrnjačke Banje uhapsila je jednu punoletnu osobu dok je protiv jednog maloletnika podnela krivičnu prijavu zbog krađe u jednoj zlatari u tom gradu...U saopštenju Policijske uprave u Kraljevu se navodi da su uhapšeni V. V. (20) iz Vrnjačke Banje i jedan maloletnik, a da je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.