Izvor: JUGpress.com, 09.Maj.2021, 21:13

U Vranju još 12 građana zaraženo korona virusom

VRANJE-VLASIČIN HAN-SURDULICA

U poslednja 24 časa u Pčinjskom okrugu registrovano je 16 novozaraženih korona virusom. Testirana su ukupno 332 uzorka građana.

U Vranju je potvrđeno 12 novih slučajeva infekcije, a u Vladičinom Hanu i Surdulici su registrovane po dve zaražene osobe.

U četiri opštine okruga, Bosilegradu, Bujanovcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Preševu i Trgovištu nije zabeležen nijedan novi slučaj zaražavanja, saopštio je Gradski štab za vanredne situacije u Vranju.

U Kovid ambulanti ATD, u subotu, su obavljena 52 prva pregleda, a sa kontrolnim ukupno 108.

Krv je uzorkovana kod 60 pacijenata i sačinjeno 27 RTG pluća. Urađena su 53 antigenska testa od kojih je 12 pozitivno na korona virus. Isto toliko pacijenata je sa upalom pluća.

U dve kovid bolnice Zdravstevnog centra u Vranju na lečenju je 50 pacijenata. Sa koronom i upalom pluća su 43 osobe. Na kiseoniku je 36 pacijenata.

U bolnicu je primljeno i otpušteno pet pacijenata, dok je jedan transportovan u Kruševac.

U kovid bolnicama u Vranju ima 110 slobodnih postelja.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranje: U dve kovid bolnice 50 pacijenata, 36 na kiseoniku

Izvor: OkRadio.rs, 10.Maj.2021, 10:33

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljena su 73 pregleda, od čega je 43 broj prvih pregleda. Uzorkovana je krv kod 49 pacijenata i sačinjena 11 RTG pluća.    Urađeno je 6 PCR i 46 antigenskih testova od kojih je 11 pozitivno na koronavirus.   Dijagnostikovana je bronhopneumonija...

Nastavak na OkRadio.rs...

U Vranju 14, Vladičinom Hanu i Bosilegradu po tri nova slučaja infekcije, u ostalim mestima u okrugu nema novih zaražavanja

Izvor: JUGpress.com, 10.Maj.2021

VRANJE-VLADIČIN HAN -BOSILEGRAD..Od 192 uzorka građana iz Pčinjskog okruga koja su u nedelju testirana 20 je pozitivno na korona virus...Sa teritorije grada Vranja 14 je novih slučajeva infekcije, dok su iz Vladičinog Hana i Bosilegrada po tri novoinficirane osobe, podaci su Gradskog štaba za vanredne...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.