Gradski štab: U Vranju 14 NOVOOBOLELIH, u tri opštine okruga BEZ NOVOZARAŽENIH

Izvor: OkRadio.rs, 10.Maj.2021, 10:40

Gradski štab: U Vranju 14 NOVOOBOLELIH, u tri opštine okruga BEZ NOVOZARAŽENIH

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 192 uzorka iz Pčinjskog okruga, ukupno je 20 pozitivnih na koronavirus. Od tog broja 14 je iz Vranja, dok su po tri novozaražena iz Vladičinog Hana i Bosilegrada.    U ostalim opštinama okruga nije bilo novih zaražavanja virusom kovid 19.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Još 20 novoobolelih u Pčinjskom okrugu, smanjen broj pregleda u kovid ambulanti u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 10.Maj.2021

Prema poslednjim podacima Štaba za vanredne situacije, 20 je pozitivnih na kovid u Pčinjskom okrugu od 192 uzorka, a 14 ih je iz Vranja. U poslednja 24 sata broj pregleda u kovid ambulantama pao je ispod 100 - obavljena su 73 pregleda, a 43 prva...Kada je reč o ostalim opštinama u okrugu, po 3 novozaražena...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.