Izvor: JUGpress.com, 06.Jun.2020, 09:18

Predsednik SRS poručio Vranjancima da izađu na izbore

VRANJE

U oviru predizborne kampanje lider radikala dr Vojislav Šešelj, u petak, je boravio u Vranju. U centru grada razgovarao je sa rukovodstvom stranke na lokalu, pristalicama i simpatizerima, i odgovarao na pitanja novinara.

Vranjancima je poručio da obavezno izađu na izbore jer odlučuju o svojoj sudbini u naredne četiri godine i da glasaju po svojoj savesti.

„Mi želimo gde god prođemo cenzus da naša stranka učestvuje u lokalnoj vlasti. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Mi smo uvek korektan koalicioni partner. Nikada se drugi nisu ustezali da sa nama formiraju koaliciju nakon izbora na lokalnom nivou jer znaju da raspolažemo poštenim i časnim ljudima koji su od reči, ne ulaze ni u kakve korupcione i kriminalne afere. Na republičkom nivou, mi smo svesni da su naprednjaci još suviše jaki da bismo ih mogli oboriti sa vlasti zato se spremamo da opet budemo opoziciona politička partija  kao i do sada, ali želimo da  imamo mnogo veći broj narodnih poslanika kako bi smo još bolje delovali u Narodnoj skupštini, kako bi smo bili opozicija vlasti u pravom smislu reči, ali ne i opozicija Srbiji. Sve što vlast dobro uradi podržavamo“, istakao je predsednik Srpske radikalne stranke.

„Odlučili smo da ne držimo mitinge ni javne tribine, već da obiđem skoro sve opštinske odbore u Srbiji, držim konferencije za štampu za lokalne medije, kontrolišem da li su svi odbori spremili liste kandidata i da li su pripremili liste kontrolora za ove izbore. U najvećem broju opština imaćemo lokalne liste, a ima opština gde ćemo izaći u koaliciji. Uostalom sutra će se sve znati, još se danas proglašavaju liste“, kazao je Šešelj.

U programu radikala je 15 najvažnijih tačaka.

„Prva tačka programa je da pohapsimo sve lopove na visokim državnim funkcijama, da se socijalna pomoć ne traži SMS porukama, zatim  ukidanje javnih izvršitelja, izgradnja Specijalne bolnice za retke bolesti“, istakao je Šešelj.

SRS u Vranju je predala listu, a proglašene su i u Trgovištu i u Bosilegradu.

„Imali smo problema u Vladičinom Hanu i Surdulici, a u Bujanovcu smo pregovarali o koalicionoj listi, ali nije još izvesno da li će uspeti da se ta lista uspostavi pošto tamo živi manje Srba, hteli smo da se tamo ujedine srpske stranke, ali izgleda da to nije, kako je prvobitno dogovoreno“, kazao je lider radikala.

Nakon Vranja, Šešelj je posetio Trgovište.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.