Pomoćniku ministra za KiM zabranjen ulaz na Kosmet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2009, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoćniku ministra za KiM zabranjen ulaz na Kosmet

KOSOVSKA KAMENICA - Pomoćnik ministra za Kosovo Dragan Petković izjavio je FoNetu da mu pripadnik Kosovske policijske službe (KPS) na prelazu Bela zemlja danas nije dozvolio da uđe na Kosovo dok se privatnim automobilom sa ženom i decom vraćao iz Vranja.

"Vozim kola beogradskih registarskih tablica i svakodnevno koristim taj prelaz, jer živim u okolini Gnjilana. Danas mi policajac, iz meni nepoznatih razloga, nije dozvolio da se vratim kući. Na ovom prelazu blizu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kosovske Kamenice zaustavio me je, pregledao dokumentaciju i rekao da se vratim", rekao je Petković.

On je kontaktirao predstavnike međunarodne zajednice u Prištini, posle čega mu je dozvoljeno da prođe.

Portparol KPS Arber Beka izjavio je FoNetu da je Petkoviću naloženo da se vrati jer nije imao "zeleni karton" za automobil.

Prema rečima Beke, radi se o sprovođenju Zakona o saobraćaju, koji bi KPS trebala da primenjuje na svim prelazima za automobile koji imaju registarske tablice drugih država.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KPS zaustavio pomoćnika ministra za Kosovo

Izvor: Mondo, 09.Maj.2009

Pomoćnik ministra za Kosovo Dragan Petković izjavio je da mu pripadnik Kosovske policijske službe (KPS) na prelazu Bela zemlja nije dozvolio u subotu da uđe na Kosovo dok se privatnim automobilom sa ženom i decom vraćao iz Vranja.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.