Nakon požara u vranjskoj bolnici laboratorija premeštena u Dom zdravlja

Izvor: JužneVesti.com, 31.Mar.2021, 17:27

Nakon požara u vranjskoj bolnici laboratorija premeštena u Dom zdravlja

Nakon što je jutros izbio požar u prizemlju Internog odeljenja vranjske bolnice, iz Zdravstvenog centra saopštavaju da je bolnička laboratorija izmeštena i da će se uzorkovanje krvi od četvrtka raditi u laboratoriji Doma zdravlja.

Građani će, navodi se, dobiti sve zdravstvene usluge na vreme i bez kašnjenja.

Naglašavamo da su svi aparati i medicinska oprema u bolničkoj laboratoriji u funkciji. Magacinski prostor u delu gde je prostorija u kojoj je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << izbio požar je i inače planom za 15 dana trebalo da uđe u proces rekonstrukcije - saopštavaju iz Zdravstvenog centra.

Podsetimo, jutros oko 6:30 sati izbio je požar u bolničkoj laboratoriji na Internom odeljenju, a kako je rekla direktorka Zdravstvenog centra Ljiljana Antić, uzrok požara su stare instalacije.

Povređenih nije bilo, za sada nije poznato kolika je materijalna šteta, ali prema rečima Antićeve, u laboratoriji nije bilo skupocenih stvari.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.