Izvor: JUGpress.com, 30.Apr.2021, 22:43

Maturantkinja Gimnazije u Vranju u pisanju eseja osvojila treće mesto

VRANJE

Mihaela Milenković, učenica četvrtog razreda Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju osvojila je treće mesto na republičkom takmičenju u pisanju eseja u organizaciji Departmana za istoriju Filozofskog fakulteta u Nišu.

Tema ovogodišnjeg takmičenja bila je stogodišnjica smrti kralja Petra I Karađorđevića.

Mihaela, koja već godinama aktivno osvaja nagrade na brojnim literarnim konkursima, ističe da joj je ovo jedan od dražih uspeha, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << jer je ovaj esej čin njene zahvalnosti našim slavnim precima i istinski rodoljubivom kralju Petru I.

Ovaj rad je, kako kaže, potvrda njene ljubavi prema svojoj  domovini i njenoj bogatoj istoriji.

Mentor i velika podrška na ovom takmičenju bila je Olivera Đorđević, profesor srpskog jezika, kojoj je uručena Povelja za afirmaciju istorije i razvijanje svesti o značaju istorijske nauke u obrazovnom sistemu. Mihaela i njena profesorka nagradu su preuzele na prigodnoj svečanosti u svečanoj sali Filozofskog fakulteta u Nišu.

„Ovo je još jedno priznanje Mihaeli koja svojim radom, talentom i ljubavlju osvaja zaslužena priznanja i nagrade“, ističe direktor škole Suzana Mišić Stanković.



I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.