Manji broj testiranih u Pčinjskom kraju, veliki procenat zaraženih

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2021, 10:18

Manji broj testiranih u Pčinjskom kraju, veliki procenat zaraženih

Od 156 uzoraka iz Pčinjskog okruga, prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, 46 je pozitivnih na virus korona.

28 novozaraženih je iz Vranja, 8 iz Preševa, 4 iz Surdulice, po 2 iz Vladičinog Hana i Trgovišta i po 1 iz Bujanovca i Bosilegrada.

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su 114 pregleda, od kojih je 55 prvih.

Uzorkovana je krv kod 60 pacijenata i sačinjeno 26 RTG pluća. Urađen je 61 antigenski i 10 PCR testova, od kojih je 26 pozitivno na korona virus. Dijagnostikovana je bronhopneumonija kod 8 pacijenata - saopštavaju.

Sve informacije o virusu korona pogledajte ovde.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još 67 novozaraženih od kovida u Nišu, broj pregleda ispod hiljadu dnevno

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2021

Od 315 testiranih osoba u toku prethodnog dana kod 67 njih potvrđen je virus korona, pokazuju poslednji podaci Doma zdravlja Niš. Za razliku od subote kada je broj pregleda bio 827, juče je zabeležen nešto veći broj, pa su se u kovid ambulante Doma zdravlja na pregled javila 883 pacijenta, saopštavaju...

Nastavak na JužneVesti.com...

U Pčinjskom okrugu još 87 zaraženih, u Vranju 37

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021, 09:45

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 377 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 87 je pozitivnih na korona mvirus...Od tog broja, 37 je iz Vranja, objavljeno je na sajtu Grada Vranja. Još 11 zaraženih je iz Vladičinog Hana, jedan iz Surdulice, devet iz Bosilegrada, dva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.