U Pčinjskom okrugu još 87 zaraženih, u Vranju 37

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021, 09:45

U Pčinjskom okrugu još 87 zaraženih, u Vranju 37

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 377 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 87 je pozitivnih na korona mvirus.

Od tog broja, 37 je iz Vranja, objavljeno je na sajtu Grada Vranja. Još 11 zaraženih je iz Vladičinog Hana, jedan iz Surdulice, devet iz Bosilegrada, dva iz Bujanovca i pet iz Preševa.

Urađeno je 97 antigenskih i osam PCR testova, od kojih su 32 pozitivna na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << korona virus, a dijagnostikovana je bronhopneumonija kod 11 pacijenata.

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovano je 107 pacijenata, od kojih je 99 pozitivno na korona virus.

Na kiseoniku je 75 pacijenata. Na bolničko lečenje primljena su četiri pacijenta, otpušten 31, a jedan je prebačen u Kruševac.

U kovid bolnicama ZC Vranje je 87 slobodnih postelja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.