Pčinjski okrug: Još 46 zaraženih, u bolnicama 134 pacijenata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2021, 10:28

Pčinjski okrug: Još 46 zaraženih, u bolnicama 134 pacijenata

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 156 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 46 je pozitivnih na korona virus.

Od tog broja 28 je iz Vranja, navodi se na sajtu tog grada.

Iz Preševa je osam novozaraženih, četiri iz Surdulice, po dva iz Vladičinog Hana i Trgovišta i po jedan iz Bujanovca i Bosilegrada.

U kovid ambulanti ATD juče su obavljena 114 pregleda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od kojih 55 prvih.

Uzorkovana je krv kod 60 pacijenata i sacinjeno 26 RTG pluća.

Urađen je 61 antigenski i 10 PCR testova, od kojih je 26 pozitivno na koronavirus, a dijagnostikovana je bronhopneumonija kod osam pacijenata.

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovana su 134 pacijenta.

Od tog broja 125 je pozitivno na korona virus.

Na bolničko lečenje primljeno je sedam pacijenata, a trenutno je u kovid bolnicama ZC Vranje 60 slobodnih postelja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Pčinjskom okrugu još 46 novoinficiranih koronavirusom

Izvor: OkRadio.rs, 19.Apr.2021

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 156 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 46 je pozitivnih na koronavirus. Od tog broja 28 je iz Vranja, 8 iz Preševa, 4 iz Surdulice, po 2 iz Vladičinog Hana i Trgovišta i po 1 iz Bujanovca i Bosilegrada.

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.