Lekaru koji se tereti za smrt pacijentkinje određen pritvor od 48 sati

Izvor: juGmedia, 28.Apr.2018, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekaru koji se tereti za smrt pacijentkinje određen pritvor od 48 sati

Lekaru Hitne pomoći Zdravstvenog centra u Vranju koji, kako se sumnjiči, nije mogao da pruži adekvatnu pomoć na terenu pacijentkinji koja je brzo preminula, jer je imao 1,2 promila alkohola u krvi, određen je pritvor do 48 sati, saopštili su iz vranjske policije.

„Doktoru je određeno zadržavanje do 48 sati po krivičnom delu nepružanja pomoći pacijentu“, potvrdio je Jugmedii portparol Policijske uprave  >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Vranje Dragan Stamenković.

Pacijentkinja iz naselja Sobina u Vranju, preminula je u noći između petka i subote nakon intervencije lekara hitne pomoći koji je, kako se tvrdi, bio pijan.

Prema proverenim informacijama, načelnica Hitne pomoći u Vranju Danijela Ilijev i glavna sestra u ovoj službi, smenjene su nakon ovog incidenta.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Lekar Hitne pomoći uhapšen

Izvor: JUGpress.com, 29.Apr.2018, 11:41

VRANJE..Portparol Policijske uprave Vranje Dragan Stamenković  rekao je danas za JUGpress da je lekaru vranjske Hitne pomoći odredjeno zadržavanje od 48 sati zbog krivičnog dela nepružanja pomoći pacijentu...On nije mogao da kaže koliko je tačno promila alkohola u krvi imao ovaj lekar kada je...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.