Lekar Hitne pomoći uhapšen

Izvor: JUGpress.com, 29.Apr.2018, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekar Hitne pomoći uhapšen

VRANJE

Portparol Policijske uprave Vranje Dragan Stamenković  rekao je danas za JUGpress da je lekaru vranjske Hitne pomoći odredjeno zadržavanje od 48 sati zbog krivičnog dela nepružanja pomoći pacijentu.

On nije mogao da kaže koliko je tačno promila alkohola u krvi imao ovaj lekar kada je u noći izmedju petka I subote  otišao sa dežurnom ekipom  u kuću pacijentkinje, koja je kasnije preminula, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << a po pozivu njenje porodice jer joj je bilo lose.

Koordinator Zdravstvenog centra u Vranju, inače direktor leskovačke Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević rekao je za JUGpress da je lekar bio pijan I da je on još pre mesec dana predlagao smene na pojedinim odeljenjima vranske bolnice ali da je aktuelni direktor  Dragan Veličković hteo da im da “još jednu šansu”.

“ Načelnica Hitne pomoći  i načelnik ginekologije u Vranju su ponudili ostavke još pre mesec dana ali direktor nije hteo da ih prihvatio. Ja sam mu predložio da ih odmah smeni”, rekao je Dimitrijević.

U vranjskoj bolnici se u poslendje vreme desilo vise smrtnih slučajeva zbog kojih pacijenti I javnost optužuju lekare I zdarvstveno osoblje a u nekim slučajevima je pokrenuta I policijska istraga.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Priveden pijani lekar, optužen za nepružanje pomoći

Izvor: N1 televizija, 29.Apr.2018

Portparol Policijske uprave Vranje Dragan Stamenković rekao je za FoNet da je lekaru vranjske Hitne pomoći određeno zadržavanje od 48 sati zbog krivičnog dela nepružanja pomoći pacijentu...On nije mogao da kaže koliko je tačno promila alkohola u krvi imao ovaj lekar kada je u noći između petka...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.