Grad poziva na prezentaciju projekta za Sportski centar - u planu stena za penjanje, adrenalinski park i staze

Izvor: JužneVesti.com, 18.Maj.2023, 11:04

Grad poziva na prezentaciju projekta za Sportski centar - u planu stena za penjanje, adrenalinski park i staze

Sportski centar u Vranju lokalna samouprava planira da obogati novim sadržajima, a prema projektu koji je dostupan na gradskom sajtu, neki od njih su i skejt park, adrenalinski park, stena za penjanje, atletska staza, staza za rolere. Javna prezentacija tog projekta trajaće do 23. maja, a do tada i građani mogu dostaviti svoje primedbe i sugestije.

Na prostoru gde je planirana izgradnja novih sadržaja već postoje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << četiri teniska terena, kao i tereni za mali fudbal, košarku i park za decu koji su u lošem stanju.

foto: "Kapa projekt" Novim projektom je predviđeno da se teniski tereni pokriju, a da postojeći park bude rekonstruisan i da se dodaju novi sadržaji.

Kako se može videti iz dokumenta, plan je da se na prostoru od 42.284 metara kvadratnih izgrade atletske staze, staze za rolere, teren za fudbal i atletske discipline, trim staze, otvoreni multifunkcionalni teren.

Pored toga, na prostoru Sportskog centra bi trebalo da bude i centralni trg u parku sa fontanom, skejt park, adrenalinski park, stene za penjanje, teniski zid.

Javna prezentacija projekta trajaće do 23. maja u prostorijama Odeljenja za urbanizam u Ulici Ive Lole Ribara, u periodu od 11 do 13 sati.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Košarka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.