Čija je torba puna droge u autobusu iz Vranja?

Izvor: Mondo, 22.Jan.2018, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čija je torba puna droge u autobusu iz Vranja?

Carinici su na prelazu Merdare u autobusu, koji je dolazio iz pravca Kosova otkrili dva kilograma marihuane u "ničijoj" torbi.

Foto: Promo/Uprava carine

  Pre toga u Vranju policija je zaplenila sedam kilograma i 740 grama marihuane i uhapsili I.M. (1989) iz okoline Bujanovca.

A u busu u Prokuplju: Droga u grudnjaku...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Policija je u zadnjem delu vozila marke "volvo" subotičkih registarskih oznaka, kojim je upravljao osumnjičeni I.M. pronašla drogu i po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju odredila mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu, saopšteno je iz MUP.

Foto: MUP Srbije

Carina navodi da je na administrativnom punktu Merdare marihuana otkrivena kada je na pristigao autobus vranjskih registarskih oznaka koji saobraća na relaciji Gračanica-Niš.

Foto: Promo/Uprava carina

U autobusu su se nalazili vozač, kondukter i 12 putnika koji su potvrdili da sa sobom nose samo lične stvari a kada je u prtljažniku autobusa pronađena torba s drogom, svi rekli da im ne pripada, navela je Uprava carina.
Pogledaj vesti o: Subotica,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.