U gepeku krio osam kilograma marihuane

Izvor: juGmedia, 22.Jan.2018, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U gepeku krio osam kilograma marihuane

Vranjska policija uhapsila je u nedelju uveče dvadesetosmogodišnjeg M.I iz sela Veliki Trnovac kod Bujanovca, zbog posedovanja oko osam kilograma marihuane sakrivene u gepeku.

Iz Višeg javnog Tužilaštva navode da su pregledom vozila marke „Jeep Volvo“, subotičkih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.I, u dnu gepeka, kao i sa leve i desne strane >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << iznad zadnjih točkova, pronađena biljna materija, zelene boje, nalik na opojnu drogu marihuanu, u količini od 7,74 kilograma.

Droga je bila upakovanu u 13 paketa, kao i u kutiji cigareta marke „Mallboro“.

Osumnjičeni M.I će u toku dana biti priveden Višem javnom tužilaštvu kako bi bio saslušan, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Kod Bujanovca nađeno više od sedam kilograma marihuane

Izvor: B92, 22.Jan.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju zaplenili su 7 kilograma i 740 grama marihuane i uhapsili I.M. (1989) iz okoline Bujanovca...On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Policija je u Bujanovcu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.