Carinarnici pronašli 10,7 kilograma marihuane

Izvor: juGmedia, 17.Mar.2016, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinarnici pronašli 10,7 kilograma marihuane

VRANJE – Grupa Albanaca koja je pokušala da prenese skoro 11 kilograma marihuana iz Albanije do Češke uspešno je zaustavljena kod Bujanovca,  saopštila je Uprava carina Republike Srbije.

Automobil marke „smart“, albanskh registarskih oznaka,  zaustavljen je na putu kod Bujanovca zbog informacija o mogućem pokušaju krijumčarenja narkotika.

Naime, carinici po Zakonu imaju pravo da robu kontrolišu kako na graničnom prelazu, tako i dubini teritorije, što >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << znači da krijumčar nije uspeo da realizuje svoju nameru čak i ako pređe granicu.

Uz asistenciju saobraćajne policije, carinici i policajci su zaustavljeno vozilo sproveli do graničnog prelaza Preševo, gde je izvršen detaljni pregled mobilnim skenerom koji je ukazivao na nepravilnost u pragovima vozila sa obe strane.

Njihovom demontažom otkrivena su deset paketa oblepljenih braon selotejp trakom, u kojim je bilo upakovano ukupno 10,7 kilograma marihuane.

Muškarac koji je upravljao spornim automobilom, njegove dve saputnice, auto i droga, predati su u dalju nadležnost policije.

(Kraj)mig
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Više od 10 kg marihuane u pragovima automobila

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Mar.2016

Zahvaljujući saradnji carinika na prelazu, mobilnih carinskih timova specijalizovanih za suzbijanje krijumčarenja i saobraćajne policije, 16. marta 2016. godine, uspešno je zaustavljena grupa Albanaca koja je pokušala da prenese gotovo 11 kilograma marihuane iz Albanije do Češke...Nakon što su...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.