Albanci krijumčarili 11 kilograma skanka preko Preševa

Izvor: Blic, 17.Mar.2016, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci krijumčarili 11 kilograma skanka preko Preševa

Carinici su otkrili u Preševu skoro 11 kilograma marihuane koju je grupa Albanaca pokušala u automobilu da prokrijumčari iz Albanije do Češke, saopštila je danas Uprava carina.

Ta droga je bila sakrivena u automobilu albanskih registracija a otkrivena je tokom pregleda mobilnim skenerom, navodi se u saopštenju.

Carinici na prelazu Preševo došli su do informacije da se u automobilu koji je već prošao granični prelaz možda kriju narkotici i o tome su obavestili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kolege iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja koji su potražili asistenciju saobraćajne policije.

Saobraćajna patrola je zaustavila automobil kod Bujanovca, nakon čega su carinici i policajci sproveli vozilo do graničnog prelaza Preševo, gde je obavljen detaljan pregled mobilnim skenerom.

Droga je otkrivena u specijalno napravljenim bunkerima u vozilu a u svakom je blo po pet paketa ukupne težine 10,7 kilograma.

Automobilom je upravljao muškarac, u kolima bile i dve saputnice, pa su svo troje, predati u dalju nadležnost policiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sprečen šverc marihuane iz Albanije

Izvor: B92, 17.Mar.2016

Beograd -- Carinici i policija su po ulasku u Srbiju sprečili grupu Albanaca da prenese gotovo 11 kilograma marihuane iz Albanije do Češke, saopštila je Uprava carine...Nakon što su juče carinici na prelazu Preševo došli do informacije da postoji mogućnost da se u automobilu „smart“ albanskih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.