Aleksandra Tošić Arsić novi v. d. predsednika Osnovnog suda u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 03.Jun.2020, 12:30

Aleksandra Tošić Arsić novi v. d. predsednika Osnovnog suda u Vranju

Nakon što je dosadašnji vršilac dužnosti predsednika Osnovnog suda u Vranju Stojadin Stanković dao ostavku, na tu funkciju je, rešenjem predsednice Višeg suda Dragane Ilić Marković, postavljena sudija Aleksandra Tošić.

Ona će na funkciju stupiti danas, a mandat će joj trajati najduže 6 meseci, dok ne bude izabran novi predsednik suda.

Aleksandra Tošić je, po završetku Pravnog fakulteta, bila pripravnik u Okružnom sudu u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Vranju, gde je radila na svim materijama, uključujući i sudsku upravu. Nakon polaganja pravosudnog ispita, primljena je za stručnog saradnika u Okružnom sudu, gde je ostala do 2010. godine. Bila je portparol Osnovnog suda i predsednik Krivičnog odeljenja.

Rad sudije Aleksandre Tošić Arsić je vrednovan ocenom “izuzetno uspešno obavlja sudijsku funkciju” - navodi se u saopštenju Višeg suda.

Dosadašnji vršilac funkcije predsednika Osnovnog suda Stojadin Stanković je dopisom 18. maja obavestio predsednicu Višeg suda da iz zdravstvenih razloga više neće moći da obavlja funkciju i predložio da se za to mesto izabere neko novi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.