Veliki interes za sertifikat Najbolje iz Vojvodine (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Avg.2022, 12:10

Veliki interes za sertifikat "Najbolje iz Vojvodine" (AUDIO)

Sertifikat „Najbolje iz Vojvodine“ kao znak strogo proverenog kvaliteta proizvoda, usluge, ali i menadžmenta trenutno poseduje 19 kompanija i privredno-turističkih manifestacija iz cele Pokrajine.

Veliki interes kandidata za sticanje sertifikata, dokazuje punu opravdanost projekta „Najbolje iz Vojvodine“, ocenjuje pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Nenad Ivanišević.

Izuzetno smo zadovoljni, ovaj put je oko tridesetak subjekata konkurisalo, što manifestacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << proizvođača, organizacija, turističkih kapaciteta. Mislim da smo postigli pun pogodak i ove godine, i veliko interesovanje samo pokazuje opravdanost ove akcije. "Najbolje iz Vojvodine" je pronašlo svoj put na tržištu vojvođanske privrede, kaže Ivanišević.

Kakva su isustva dosadašnjih nosilaca sertifikata, kakvi su kriterijumi za dobijanje i kad se kreće u novi ciklus i koji su uslovi za konkurisanje, saznajemo u razgovoru za Radio Novi Sad od našeg sagovornika.

Detaljnije u audio prilogu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.