U toku je treća faza izgradnje zgrade RTV-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2019, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku je treća faza izgradnje zgrade RTV-a

Izgradnja zgrade RTV-a u punom je jeku. Faze radova odvijaju se sinhronizovano i planski, a veći obim posla podrazumeva i više radnika, kako bi nov objekat bio spreman za otvaranje u predviđenom roku.

Završna, treća faza na izgradnji zgrade RTV-a je u toku. Očekuje se da će građevinski radovi biti gotovi u predviđenom roku i da će signal sa Mišeluka biti pušten 25. novembra.

"Potpisani su ugovori sa izvođačem za treću etapu, takođe je potpisan ugovor i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za nadzor. Rade se svi građevinski i zanatski radovi, preostaje samo da se to finišira", kaže Vuk Tomašević koordinator za finansijske poslove RTV.

Nakon građevinskih radova, uslediće uređenje enterijera i opremanje tehnikom, kako bi uslovi za rad bili na najboljem mogućem nivou.

"Počinjemo da shvatamo šta očekuje sve nas. Kako ćemo moći da proizvodimo mnogo bolji program i lepši u interesu naših gledalaca u ovakvim izvanrednim uslovima. Ja sam obišao mnogo RTV centara u regionu i moram da kažem da je ovo možda najfunkcionalniji od svih", ističe Jožef Klem, zamenik generalnog direktora RTV.

"Ovo je doba znanja, doba multimedije i moramo da budemo perjanica u svemu tome jer javna medijska ustanova kao što je naša kuća mora da bude neko ko će biti uzor novim mladim snagama, mlađim od vas koje dolaze i na koga će se nasloniti. Od medijske pismenosti, kulture obrazovanja do svega ostalog", rekla je Sonja Kokotović, direktorka prvog programa RTV.

Očekuje se da će bolji uslovi za rad u novom objektu uticati i na uspeh dugoročne inicijative, po kojoj bi naša kuća postala regionalni medijski centar, što će za našu kuću, ali i gledaoce programa, biti još jedan značajan korak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.