U sudaru kod Feketića poginula jedna osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru kod Feketića poginula jedna osoba

Jedna osoba je poginula, a više ih je povređeno u lančanom sudaru koji se dogodio večeras na auto-putu Novi Sad-Subotica, zbog čega je petlja kod Feketića nekoliko sati bila zatvorena za saobraćaj, rečeno je agenciji Beta u MUP-u Subotica.

Zbog nesreće vozila su sa auto-puta bila usmeravana na zaobilazni put, preko Srbobrana i Feketića.

Preduzeće "Putevi Srbije" je kasno večeras saopštilo da je normalizovano stanje na auto-putu Novi Sad-Subotica, i pozvalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vozače da budu oprezni, da brzinu vozila prilagode uslovima na putu i da poštuju propise.

Kamioni na Batrovcima i kod Šida čekaju po nekoliko sati

Na graničnom prelazu Batrovci teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije čekaju četiri časa, a na graničnom prelazu Šid na izlazu teretnjaci čekaju tri časa, saopštili su večeras Putevi Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, trenutno na drugim graničnim prelazima nema zadržavanja i na putničkim terminalima se čeka 15 do 20 minuta.

Auto moto savez Srbije je saopštio da u Vojvodini, Mačvanskom i Kolubarskom okrugu, Šumadiji i Pomoravlju, kao i na području Beograda, ima sumaglice, a mestimično ima i magle koja smanjuje vidljivost na 200 metara.

JP Putevi Srbije: Poseban oprez ujutru i uveče

Javno preduzeće "Putevi Srbije" upozorilo je danas vozače da budu posebno oprezni tokom večernjih i jutarnjih sati, zbog očekivane niske temperature, mogućnosti stvaranja poledice na putu i provejavanja slabog snega.

Kako se navodi u saopštenju, JP "Putevi Srbije", takođe, apeluje na sve učesnike u saobraćaju da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u ponedeljak ujutro se očekuje slab i umeren, na planinama jak mraz i mestimično magla.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Putevi Srbije: Auto-put kod Feketića zatvoren za sabraćaj zbog sudara

Izvor: Blic, 18.Dec.2016

Petlja kod Feketića na autoputu E-75 zatvorena je za saobraćaj zbog saobraćajne nesreće, a vozila mogu da koriste zaobilazni put preko Srbobrana i Feketića, saopštilo je večeras Javno predzeće "Putevi Srbije"...U saopštenju se navodi da će gradjani biti blagovremeno obavešteni o normalizaciji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.