U petak konstitutivna sednica Skupštine AP Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2020, 10:18

U petak konstitutivna sednica Skupštine AP Vojvodine

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je danas konsultacije sa predstavnicima sedam izbornih lista koje su ušle u novi saziv Skupštine Vojvodine, a prva sednica u novom sazivu biće održana 31. Jula.

Pastor je razgovarao sa predstavnicima liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu", izborne liste Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije, izborne liste Saveza Vojvođanskih Mađara, "Vojvođanski front - Ujedinjeni za demokratsku Srbije", liste Metla >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 2020, liste "Za Kraljevinu Srbiju - Za srpsko vojvodstvo" i liste Srpske radikalne stranke.

On je rekao da su sastanci protekli konstruktivno i da su obavljeni načelni razgovori o kandidatima za funkcije koje se biraju na prvoj skupštinskoj sednici.

Na prvoj sednici Skupštine Vojvodine potvrđuju se mandati poslanika, obrazuju poslaničke grupe, bira predsednik i potpredsednici i imenuje generalni sekretar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konstitutivna sednica Skupštine Vojvodine u petak u Master centru

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2020

Konstitutivna sednica Skupštine Vojvodine održaće se ovog petka, 31. jula, sa početkom u 10 časova...Sednica će se održati u Master centru...Na ovoj sednici potvrdiće se mandati poslanika, obrazuju se poslaničke grupe, biraju se predsednik i potpredsednik Skupštine Vojvodine, a imenuje se i...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.