U Severnobanatskom okrugu aktivno 1387 slučajeva koronavirusa, najviše u Kikindi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 11:06

U Severnobanatskom okrugu aktivno 1387 slučajeva koronavirusa, najviše u Kikindi

Na teritoriji Severnobanatskog upravnog okruga aktivno je 1387 slučajeva zaraze virusom kovid – 19. Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Kikindi, najviše se zaraženih je u Kikindi, gde je 717 aktivnih slučajeva.

U opštini Senta od koronavirusa trenutno boluje 211 građana, dok je u Adi aktivno 206 slučajeva. U opštini Kanjiža virusom je zaraženo 107 građana.

Manje od sto aktivnih slučajeva beleži se u Čoki, gre od kovida-19 boluju 82 meštana, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je u Novom Kneževcu najbolja epidemijska situacija u Severnobanatskom upravnom okrugu, gde su aktivna 64 slučaja zaraze.

Situacija se polako poboljšava i u Kovid ambulantama kikindskog Doma zdravlja. Kako nam je potvrdila dr Mirjana Milošević, u Kovid ambulantama sada je više kontrolnih nego prvih pregleda:

"Na dnevnom nivou obavimo ukupno oko 200 pregleda u Kovid ambulantama u Svetosavskoj ulici i u Mikronaselju. Juče smo imali 18 pozitivnih antigenskih testova", naglasila je dr Milošević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.