Novi Pazar: Od korone preminula još dva pacijenta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2021, 12:59

Novi Pazar: Od korone preminula još dva pacijenta

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Novi Pazar, proteklog dana pristigli su rezultati 187 testiranih, od kojih je kod njih 30 potvrđeno prisustvo korona virusa.

Jedan pacijent iz Novog Pazara i jedan iz Sjenice preminuli su u novopazarskim kovid bolnicama, a na lečenju se nalazi još 151 osoba, saopštio je lokalni Štab za vanredne situacije.

U protekla 24 sata, na lečenju je zadržano 10 osoba, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dok je iz bolnice otpušteno sedam pacijenata, prenosi IndeksOnline.rs.

Na respiratorima su tri, a na kiseoničnoj potpori četiri pacijenta.

U kovid ambulanti Doma zdravlja Novi Pazar obavljena su 132 pregleda, od kojih 53 prva.

U Domu zdravlja urađeno je 48 brzih antigenskih testova iz brisa nosa, od kojih je osam pozitivno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Novom Pazaru preminula još dva kovid pacijenta, 151 hospitalizovan

Izvor: SandzakPress.net, 12.Apr.2021

U prethodna 24 časa u Opštoj bolnici u Novom Pazaru preminula su dva pacijenta od posledica infekcije korona virusom, jedan iz tog grada, a drugi iz Sjenice. Po podacima Štaba za vanredne situacije, juče je na bolničko lečenje primljeno 10 a otpušteno sedam osoba, pa je ukupno hospitalizovan...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.