U poslednja 24 sata kovid potvrđen kod 81 pacijenta iz Jablaničkog okruga

Izvor: JužneVesti.com, 12.Apr.2021, 11:10

U poslednja 24 sata kovid potvrđen kod 81 pacijenta iz Jablaničkog okruga

Od 204 testiranih u Jablaničkom okrugu, 81 osoba je dobila pozitivan nalaz na kovid, pokazuju podaci leskovačkog Zavoda za javno zdravlje. I dalje je najviše novozaraženih u Leskovcu, gde je virus potvrđen kod 51 pacijenta.

Na drugom mestu po broju zaraženih je i dalje Vlasotince, gde je potvrđeno 17 novih slučajeva virusa korona, zatim sledi Bojnik sa 7, Lebane sa 4, odnosno Crna Trava i Medveđa sa samo po jednom zaraženom osobom.

Među zaraženima >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je 37 zaposlenih lica, 21 nezaposlenih, 18 penzionera, 3 učenika i 2 deteta - navodi se u saopštenju Zavoda.

Trenutno se čeka još 19 rezultata testova koji su rađeni u zdravstvenim ustanovama širom Jablaničkog okruga.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu 81 osoba pozitivna na koronu

Izvor: JUGpress.com, 12.Apr.2021

LESKOVAC..U poslednja 24 sata od 204 rezultata (od toga za grad Leskovac 135) 81 je sa pozitivnim nalazom na koronu...Od toga 51 soba je sa teritorije grada Leskovca, 17 osoba sa teritorije opstine Vlasotince, 4 osobe sa teritorije opstine Lebane, 1 osoba sa teritorije opstine Medvedja, 7 sa teritorije...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.