U Jablaničkom okrugu još 81 osoba ima koronu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2021, 12:29

U Jablaničkom okrugu još 81 osoba ima koronu

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga u poslednja 24 sata registrovan je 81 novi slučaj zaraze virusom korona.

U pitanju su 51 osoba sa teritorije Leskovca, 17 iz opštine Vlasotince, sedam iz opštine Bojnik, četiri iz opštine Lebane i po jedna iz opština Medveđa i Crna Trava.

Trenutno se iz laboratorija čeka 19 rezultata sa Jablaničkog okruga za lica koja su uzorkovana u Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i Domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar: Od korone preminula još dva pacijenta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2021

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Novi Pazar, proteklog dana pristigli su rezultati 187 testiranih, od kojih je kod njih 30 potvrđeno prisustvo korona virusa...Jedan pacijent iz Novog Pazara i jedan iz Sjenice preminuli su u novopazarskim kovid bolnicama, a na lečenju se nalazi još 151 osoba,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.