U Novom Pazaru preminula još dva kovid pacijenta, 151 hospitalizovan

Izvor: SandzakPress.net, 12.Apr.2021, 14:15

U Novom Pazaru preminula još dva kovid pacijenta, 151 hospitalizovan

U prethodna 24 časa u Opštoj bolnici u Novom Pazaru preminula su dva pacijenta od posledica infekcije korona virusom, jedan iz tog grada, a drugi iz Sjenice. Po podacima Štaba za vanredne situacije, juče je na bolničko lečenje primljeno 10 a otpušteno sedam osoba, pa je ukupno hospitalizovan 151 pacijent. Na respiratorima su tri pacijenta, a na kiseoničnoj potpori četiri. U kovid ambulanti Opšte bolnice obavljena su 132 pregleda. Uradjeno je 48 brzih antigenskih testova iz brisa >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << nosa, od kojih je osam bilo pozitivno, dok su poslednji rezultati PCR testova potvrdili prisustvo virusa kod 24 pacijenta. The post U Novom Pazaru preminula još dva kovid pacijenta, 151 hospitalizovan appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U prokupačkoj Bolnici za 3 dana 4 preminula kovid pacijenta, 64 na lečenju

Izvor: JužneVesti.com, 12.Apr.2021

Na Infektivnom odeljenju prokupačke Opšte bolnice za prethodna 3 dana preminula su 4 kovid pacijenta, 3 sa teritorije Prokuplja i jedan iz Blaca. Trenutno su hospitalizovana 64 pacijenta, a kod 58 testiranjem je potvrđeno da su pozitivni na koronu...U dane vikenda u kovid ambulantama Bolnice pregledan...

Nastavak na JužneVesti.com...

U Novom Pazaru preminuo jedan kovid pacijent, 140 hospitalizovanih

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Apr.2021, 10:55

U prethodna 24 časa u novopazarskoj Opštoj bolnici preminuo je pacijent iz Raške od posledica infekcije koronavirusom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.