Tramp: Bajdenovo fizičko i mentalno zdravlje se pogoršava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2022, 07:32

Tramp: Bajdenovo fizičko i mentalno zdravlje se pogoršava

Fizičko i mentalno zdravlje američkog predsednika Džozefa Bajdena se pogoršava, kao i stanje cele zemlje, izjavio je bivši američki predsednik Donald Tramp.

"Ništa ne možemo učiniti da zaustavimo mentalni i fizički pad Džoa Bajdena. Vašim glasanjem u novembru (za Kongrs) možemo zaustaviti propadanje naše zemlje“, poručio je u subotu Tramp pristalicama na mitingu u američkoj saveznoj državi Mičigen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prenosi TASS.

Izbori na sredini mandata za američki Kongres biće održani u novembru, a biraće se svih 435 članova u Predstavničkom domu i 35 od 100 mesta u Senatu, navodi TAS S.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DONALD TRAMP OPET O BAJDENU: Njegovo fizičko i mentalno stanje se pogoršava, SAD ne prete ni Rusija ni Kina već aktuelna vlast!

Izvor: Kurir, 03.Apr.2022

Fizičko i mentalno zdravlje američkog predsednika DŽozefa Bajdena se pogoršava, kao i stanje cele zemlje, smatra bivši američki predsednik Donald Tramp.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.