Rebalans budžeta obezbedio nastavak kapitalnih projekata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2010, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rebalans budžeta obezbedio nastavak kapitalnih projekata

SOMBOR -

Rebalansom pokrajinskog budžeta obezbeđeni su uslovi za nastavak svih kapitalnih projekata u Vojvodini i izmirivanje dugovi izvođačima radova, izjavio je predsednik Vlade Vojvodine, Bojan Pajtić prilikom posete Somboru.

"Ovi projekti obuhvatiće kako radove i investicione poduhvate u Vojvodini koji su već započeti, tako i one koji su planirani u budućnosti, čime za investitore dolazi lakši i bolji period", rekao je danas Pajtić prilikom posete Somboru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

U tom gradu u toku je izgradnja novog postrojenja za preradu vode, vrednog 100 miliona dinara, a nakon završetka radova udvostručiće se kapaciteti snabdevanja vodom grada i okoline.

Pajtić je prilikom obilaska radova rekao da će ovom investicijom u narednih 20 godina biti zadovoljene planirane potrebe u domenu vodosnabdevanja u ovom kraju.

Dodao je da je ideja pokrajinskih vlasti da Sombor ponovo postane veliki industrijski centar.

Pajtić je obišao i radove na izgradnji Energane u Somboru, u koju je preko Fonda za kapitalna ulaganja usmereno 146 miliona dinara.

I radovi na postrojenju za preradu vode finansirani su iz Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.