Raška: Od 27 uzoraka 11 pozitivno,160 aktivnih slučajeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2020, 11:21

Raška: Od 27 uzoraka 11 pozitivno,160 aktivnih slučajeva

Prema poslednjim podacima, od 27 obrađenih uzoraka u opštini Raška registrovano je novih 11 pozitivnih slučajeva na virus koronu, čime se broj aktivnih kovid slučajeva popeo na 160, saopšteno je na sajtu te opštine.

U kovid ambulanti Doma zdravlja Raška juče je pregledano 139 pacijenata.

Više od 50 pacijenata iz Raške zbrinuto je u bolnicama u Kraljevu, Kragujevcu i Beogradu, a tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prethodnih par dana iz bolnice je otpušteno 13 osoba, koji lečenje nastavljaju u kućnim uslovima.

Ocenjuje se da je epidemiološka situacija u toj opštini i dalje nepovoljna, a Opštinski štab za vanredne situacije apeluje na građane da poštuju preventivne mere, nose zaštitne maske i drže distancu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.