Kraljevo: Od 198 uzoraka pozitivno 108, preminule dve osobe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2020, 18:49

Kraljevo: Od 198 uzoraka pozitivno 108, preminule dve osobe

Od 198 uzoraka koji su prikupljeni u prethodnim danima, u Kraljevu je na virus korona pozitivno još 108 osoba, a u Opštoj bolnici Studenica u tom gradu, nažalost, od posledica virusa korona preminule su još dve osobe.

Od početka epidemije, bitku sa virusom Covid 19 u Kraljevu izgubilo je 20 osoba, a ukupno je potvrđenih pozitivnih slučajeva 868.

Na kovid odeljenju kraljevačke bolnice hospitalizovano je 92 pacijenta, od kojih su četiri na respiratoru, prenosi RTS.

U subotu je u kovid ambulanti Doma zdravlja pregledano 100 pacijenata, a u nedelju 112, što je blagi pad broja pregleda u odnosu na prethodni vikend.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Čačku od 173 pacijenata 11 na respiratoru, preminula jedna osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2020, 10:58

U Opštoj bolnici u Čačku hospitalizovano je 173 pacijenta, od kojih je 11 na respiratoru, a od posledica virusa korona preminuo je još jedan pacijent...U protekla 24 časa primljeno je 17 pacijenata u čačansku bolnicu, a u ustanove tercijarne zdravstvene zaštite transportovano je devet pacijenata,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ugrožen normalan rad Opšte bolnice u Prijepolju, ZARAŽENO 12 MEDICINSKIH RADNIKA

Izvor: Blic, 21.Jul.2020

U Opštoj bolnici u Prijepolju 12 medicinskih radnika pozitivno je na virus korona, izjavio je direktor te zdravstvene ustanove dr Zoran Drobnjak, koji je ocenio da je, s obzirom na veliki priliv pacijenata, ugroženo redovno funkcionisanje bolnice.

Nastavak na Blic...

Broj slobodnih mesta u prokupačkoj Bolnici na izmaku, zvanično 18 pozitivnih na koronu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jul.2020

Na Infektivnom odeljenju prokupačke Bolnice trenutno je smešten 61 pacijent, od kojih je 18 sa potvrđenim virusom korona. Zbog teškog zdravstvenog stanja pri prijemu u infektivnoj ambulanti ove ustanove tokom prethodne noći 2 pacijenta su odmah nakon pregleda transportovana za Niš na dalje lečenje.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.