Putnici otvorili vrata aviona da bi sprečili poletanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jan.2015, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnici otvorili vrata aviona da bi sprečili poletanje

Grupa putnika u avionu kineske kompanije Čajna istern erlajnz posle više sati čekanja otvorila je vrata aviona kako bi sprečila poletanje, javila je Sinhua.

Putnici su zbog nevremena i snega morali da čekaju satima prvo na aerodromu, zatim u avionu koji je trebalo da leti na liniji Kunming-Peking.

Nekim putnicima je dosadilo da čekaju i tražili su od posade da im dozvoli da napuste avion, koji se ipak uputio ka pisti za poletanje.

Kako bi sprečili poletanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << putnici su otvorili vrata za izlaz iz aviona u slučaju opasnosti. Nisu bili sigurni, kako su rekli, ni u sposobnosti pilota, koji ih je prethodno vređao i psovao.

Aerodromska policija je zatim uhapsila 25 putnika i nije poznato da li su u međuvremenu pušteni iz pritvora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvorili vrata aviona da bi sprečili poletanje, pa svi završili iz rešetaka

Izvor: Kurir, 11.Jan.2015

Dosadilo im da čekaju i tražili su od posade da im dozvoli da napuste avion, koji se ipak uputio ka pisti za poletanje..PEKING - Grupa putnika u avionu kineske kompanije Čajna istern erlajnz posle više sati čekanja otvorila je vrata aviona kako bi sprečila poletanje, javila je Sinhua...Putnici...

Nastavak na Kurir...

Putnici otvorili vrata aviona da bi sprečili poletanje

Izvor: Radio 021, 11.Jan.2015

Grupa putnika u avionu kineske kompanije "Čajna istern erlajnz" posle više sati čekanja otvorila je vrata aviona kako bi sprečila poletanje...Putnici su zbog nevremena i snega morali da čekaju satima prvo na aerodromu, zatim u avionu koji je trebalo da leti na liniji Kunming-Peking...Nekim putnicima...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.