BESNI ZBOG ČEKANJA Putnici otvorili vrata aviona da bi sprečili poletanje

Izvor: Blic, 11.Jan.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESNI ZBOG ČEKANJA Putnici otvorili vrata aviona da bi sprečili poletanje

Grupa putnika u avionu kineske kompanije "Čajna istern erlajnz" posle više sati čekanja otvorila je vrata aviona kako bi sprečila poletanje, javila je Sinhua.

Putnici su zbog nevremena i snega morali da čekaju satima prvo na aerodromu, zatim u avionu koji je trebalo da leti na liniji Kunming-Peking.

Nekim putnicima je dosadilo da čekaju i tražili su od posade da im dozvoli da napuste avion, koji se ipak uputio ka pisti za poletanje. Kako bi sprečili poletanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << putnici su otvorili vrata za izlaz iz aviona u slučaju opasnosti. Nisu bili sigurni, kako su rekli, ni u sposobnosti pilota, koji ih je prethodno vređao i psovao.

Aerodromska policija je zatim uhapsila 25 putnika i nije poznato da li su u međuvremenu pušteni iz pritvora.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.