Pokrajinska vlada raspisala dva konkursa iz oblasti turizma i elektronskih komunikacija (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2022, 14:29

Pokrajinska vlada raspisala dva konkursa iz oblasti turizma i elektronskih komunikacija (AUDIO)

Raspisivanjem dva konkursa za finansiranje projekata iz oblasti turizma i elektronskih komunikacija, koji će doprineti privrednom razvoju, Pokrajinska vlada pružila je podršku vojvođanskim opštinama. Reč je o poslednjim konkursima za ovu godinu, poručeno je iz Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.

Konkurs iz oblasti elektronskih komunikacija namenjen je, pre svega, za 18 nedovoljno razvijenih vojvođanskih opština, kaže pokrajinski sekretar za privredu i turizam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Nenad Ivanišević, dodajući da su prijave na konkurs otvorene do 8 decembra. Podizanje životnog kvaliteta u tim mestima osnovna je ideja konkursa, objašnjava on:

Obnavljanje tehničke opreme u više od 30 turističkih organizacija u Pokrajini, cilj je konkursa namenjenog razvoju turizma, koji će, najavljuje Ivanišević, biti raspisan 1. decembra. U osmišljavanje atraktivnijih turističkih ponuda, koje će doprineti razvoju privrede, biće uključeni i mladi:

Konkurs namenjen razvoju pokrajinskih turističkih organizacija traje do 9. decembra. Predstavnicima vojvođanskih opština ugovori će, za oba konkursa, biti uručeni do kraja narednog meseca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pokrajinska vlada raspisala dva konkursa iz oblasti turizma i telekomunikacija

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Nov.2022

NOVI SAD – Raspisivanjem dva konkursa za finansiranje projekata iz oblasti turizma i elektronskih komunikacija, koji će doprineti privrednom razvoju, Pokrajinska vlada pružila je podršku vojvođanskim opštinama. Reč je o poslednjim konkursima za ovu godinu, poručeno je iz Pokrajinskog sekretarijata...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.