Ombudsman: Osveštana voda iz bureta, a ne Vodovoda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2015, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ombudsman: Osveštana voda iz bureta, a ne Vodovoda

Novosadski ombudsman Aleksandar Grujić je, reagujući na pritužbe jednog građanina zbog osveštavanja vode u gradskom vodovodu, odbacio tu prijavu jer je ustanovljeno da je tokom obeležavanja crkvenog praznika i slave firme JKP "Vodovod i kanalizacija" sveštenik osveštao vodu, ali ne iz sistema gradskog vodovoda, nego samo onu u buradima ispred kabineta direktora Miloša Stanisavljevića.

"Dakle u konkretnom slučaju osvećenja vode, nije bilo nikakvog kontakta sa vodom koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se nalazi u sistemu gradskog vodovoda i putem kojeg se snabdeva Grad Novi Sad, već je to vršeno sa vodom  koja je bila fizički odvojena i nalazila se u posebnim buradima", kontatuje novosadski zaštitnik građana.

Za razliku od novosadskog ombudsmana, Pokrajinski ombudsman je ranije osudio potez JKP "Vodovod i kanalizacija".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.