Oblačno i svežije sa kišom, na jugu pljuskovi i grmljavina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2019, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno i svežije sa kišom, na jugu pljuskovi i grmljavina

RHMZ je upozorio da se danas i u noći ka sredi u većini mesta u Srbiji očekuju obilnije padavine i da će ukupna količina padavina biti od 20 do 40 mm, lokalno i oko 60 mm po metru kvadratnom.

Danas se u Srbiji očekuje oblačno i svežije vreme sa kišom, a u centralnim i južnim krajevima i sa pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće umeren, povremeno i jak, severni i severozapadni, na jugu i istoku istočni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od 8 do 13 stepeni, najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dnevna od 10 na zapadu i severozapadu do 19 stepeni na istoku i jugoistoku Srbije.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 21. maja, do petka će biti umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Od subote promenljivo i toplije, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena i retkom pojavom poslepodnevnih pljuskova i grmljavina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POČELA PROVALA OBLAKA! Stiglo je VELIKO NEVREME, evo ŠTA NAS ČEKA i DO KADA će trajati

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2019

U većini mesta u Srbiji danas i u noći ka sredi očekuju se obilnije padavine i da će ukupna količina padavina biti od 20 do 40 mm, lokalno i oko 60 mm po metru kvadratnom...U Srbiji se danas očekuje oblačno i svežije vreme sa kišom, a u centralnim i južnim krajevima i sa pljuskovima sa grmljavinom....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.