Na Batrovcima teretnjaci čekaju po osam sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2018, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima teretnjaci čekaju po osam sati

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, teretna motorna vozila na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje i dalje čekaju po osam sati, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

Na graničnom prelazu Šid teretnjaci na izlaz iz zemlje čekaju četiri sata, na Kelebiji dva sata, a na Bogojevu jedan sat.

Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza trenutno nema dužih zadržavanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kamioni na Batrovcima čekaju osam sati

Izvor: Radio 021, 11.Okt.2018

Teretna vozila, na izlazu iz zemlje, na Batrovcima čekaju oko osam sati...Na Horgošu, Kelebiji i Šidu čeka se oko dva sata, a na prelazu Bačka Palanka oko sat...Prema podacima granične policije, na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja...AMSS navodi i da u ovo doba godine jutra...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.