Kamioni na Batrovcima čekaju osam sati

Teretna vozila, na izlazu iz zemlje, na Batrovcima čekaju oko osam sati.
Kamioni na Batrovcima čekaju osam sati
Foto: 021.rs
Na Horgošu, Kelebiji i Šidu čeka se oko dva sata, a na prelazu Bačka Palanka oko sat.
 
Prema podacima granične policije, na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja.
 
AMSS navodi i da u ovo doba godine jutra i večeri mogu biti maglovita i zato treba pripaziti na putevima koji vode pored reka, kanala, jezera, u klisurama i po kotlinama.
 
Maglu je teško predvideti i zato se preporučuje vozačima da u delovima dana kada je ona česta pojava budu pažljivi za volanom, kako bi na vreme mogli da pravilno reaguju i vožnju prilagode uslovima na putu. 
  • Zivan

    11.10.2018 09:00
    Ništa bez železnice
    Dokle god previše robe bude transportovano drumom, a ljudi gotovo zaboravili na ostale vidove prevoza, biće gužve na značajnijim graničnim prelazima. Rešenje je u povratku vozu i šinskom saobraćaju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija