Ko želi nastup na prvomajskom uranku mora na konkurs

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2019, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko želi nastup na prvomajskom uranku mora na konkurs

Otvoren je konkurs za mlade neafirmisane bendove od kojih će najbolji nastupiti na tradicionalnom "Novosadskom uranku" koji se svakog 1. maja održava u Limanskom parku. Konkurs traje do 15. aprila.

Od danas do 15. aprila otvoren je konkurs za mlade neafirmisane bendove. Konkurs, na koji se prošle godine prijavilo čak 15 sastava, organizuju "Audio Konstruktor" i Radio 021, a zainteresovani treba da pošalju kratku biografiju benda i jedan demo snimak na mejl konkurs@021.rs. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

u obzir dolaze sve forme izvođenja i nije neophodno da to bude autorski rad - važan je kvalitet izvođenja muzike. Pored toga što će imati priliku da nastupe na velikoj bini opremljenoj najboljom tehnikom u Srbiji, svaki bend će na poklon dobiti snimak svog nastupa u najkvalitetnijoj produkciji. Planirano je da odabrani bendovi sviraju od 10.00 do 13.00 časova u Limanskom parku, 1. maja 2019. godine.

Urbana proslava Prvog maja je događaj koji je postao simbol Limanskog parka. Tradicionalna manifestacija čiji je cilj afirmacija mladih bendova, podržana je od strane Uprave za kulturu grada Novog Sada, a organizator je i ove godine "Audio konstruktor".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Otvoren konkurs za mlade bendove za nastup na "Novosadskom uranku"

Izvor: NoviSad.com, 09.Apr.2019, 10:31

Otvoren je konkurs za mlade neafirmisane bendove, od kojih će najbolji nastupiti na ovogodišnjem tradicionalnom "Novosadskom uranku", 1. maja u Limanskom parku..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.