Musljiu dobio poziv od MUP-a Srbije zbog zamene zastave

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2021, 11:18

Musljiu dobio poziv od MUP-a Srbije zbog zamene zastave

Zamenik gradonačelnika opštine Bujanovac Šćiprim Musljiu saopštio je da je dobio poziv od Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije da se 12. jula pojavi u policiji u Bujanovcu.

Musljiu je na Fejsbuku napisao da će se odazvati na poziv.

On tvrdi da je poziv povezan sa događajem u Končulju kod Bujanovca, koji je on označio kao "provokaciju", a gde je, prema njegovim navodima, na grobu pripadnika tzv. Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovca i Medveđe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Fatmira Ibišija postavljena srpska zastava i uklonjena albanska.

Pojedini mediji preneli su ranije da je Musljiu skinuo zastavu Srbije i postavio albansku zastavu i da je snimak o tome objavio na Fejsbuku, a potom ga uklonio.

Ibiši je poginuo u februaru 2000. godine kada je grupa albanskih terorista prešla sa KiM i napala patrolu policije na putu Bujanovac-Končulj. U tom napadu je ubijen jedan, a ranjena tri policajca.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Musliju dobio poziv od MUP-a Srbije: Skandalozno skidanje srpske zastave i postavljanje albanske

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2021

Musljiu skinuo zastavu Srbije i postavio albansku zastavu i da je snimak o tome objavio na Fejsbuku, a potom ga uklonio..Zamenik gradonačelnika opštine Bujanovac Šćiprim Musliju saopštio je da je dobio poziv od Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije da se 12. jula pojavi u policiji u Bujanovcu...Musljiu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.